blog

En iyi Blog Siteleri, En Ünlü Bloggerlar

Değerli arkadaşlar en iyi blog siteleri yazımda sizlere bir sanal gezi rehberi hazırladım. En iyi blogları kapsamlı bir araştırmanın sonunda beğeninize sunuyorum.

İnternet ortamında farklı kulvarlarda içerik paylaşan binlerce blog sitesi mevcut. Birbirinden yetenekli blog yazarlarının, en popüler blogların bilgi ve birikimlerini insanların hizmetine sunduğu, en çok takip edilen blog sitelerini ve en ünlü bloggerları bu yazımda bulabilir, ilgi alanınıza girenleri takibe alabilirsiniz.

En İyi Blog Siteleri

En İyi Blog Siteleri
En İyi Blog Siteleri

Şunu da belirteyim ki bu yazıda bahsettiğim en iyi blog sitelerini tıklanma sayılarına veya reklam gelirlerine göre sıralamış değilim.

Elbette hepsi alanında yetkin ve kalitesini ispat etmiş siteler; ancak benim blog yazarı olarak sempati duyduğun, başarılı bulduğum ve takip etmekten keyif aldığım siteler olduğu için bu listede yer verdim.

Ayrıca benim henüz tanışmadığım çok kaliteli içerikleri olan blog siteleri de mutlaka vardır. Zaman içerisinde onları da bu listeye ekleyerek listeyi güncel tutacağımı belirtmek istiyorum. Son olarak: Bu bir sıralama değildir, alfabetik sıraya göre dizilim yapılmıştır.

En İyi Blog Siteleri-En Popüler Bloggerlar Listem

biradambirbebek.com

Benim en beğendiğin bloglardan biri. Öncelikle çok samimi ve gerçek bir ihtiyaçtan dolayı kurulmuş bir blog.

biradambirbebek
biradambirbebek.com

Konusu ne diyecek olursanız; konudan çok hikayesi var. Sevgili Cesur DORUK baba adayı olunca bu konuda internetten araştırma yapmak istemiş. İlgili blogların hep annelere hitap ettiğini görünce biradambirbebek.com’u kurmaya karar vermiş. Yani baba adaylarının derdine derman olmaya karar vermiş 🙂 Keyifle takip edebileceğiniz bir blog.

cahidesultan.net

En iyi blog siteleri’nden bahsederken yemek bloglarını es geçmek olmazdı. Benim bu alanda favorim cahidesultan.net. Açıkçası yemek bloglarını araştırıken çevremdeki bayanlardan özellikle fikir aldım. Sonuçta daha çok onlara hitap eden bir alan. Biz genelde yemek işinin finalinde devreye giriyoruz.

cahidesultan.net
cahidesultan.net

cahidesultan.net bu alanda en yetkin sitelerden biri. Geniş içerik yelpazesiyle siteyi ziyaret eden kimseyi eli boş göndermiyor gördüğüm kadarıyla. Özellikle bayanların kesinlikle takip etmesi gereken bir blog.

egonomik.com

Web teknolojilerinin yanısıra hemen her konuda güncel içerikler paylaşan blog keyifle takip edilebilecek bir diğer blog sitesi.Uzun zamandır aralıksız yayın hayatına devam eden bir blog. Bu alanın tecrübelilerinden.

egonomik.com
egonomik.com

engelsizseyyah.com

En anlamlı seyahat sitesi. İnternet ortamında binlerce seyahat sitesi bulabilirsiniz ancak engelli vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verecek şekilde içerikler oluşturan blog yok denecek kadar az.

Engelli vatandaşların yaşam standardının yükseltilmesi açısından yapılacak işlemler düşünülürken böyle bir internet sitesinin gerekliliği hiç aklıma gelmemişti. Bu siteyle tanıştıktan sonra gerçekten bir ihtiyaca cevap verdiğini anlamış oldum. Böyle bir sitenin gerekliliğini düşünmemiş olmak bile kendi adıma yeterince empati yapmadığımı hissettirdi.

engelsizseyyah.com
engelsizseyyah.com

Bu blogu ziyaret etmek için engelli olmak gerekmiyor. Engelli olmayan insanlara da anlatacak çok şeyi var blogun. Mutlaka takip edilmesi gereken bir blog diyorum.

gerçekbilim.com

Tek kelimeyle muhteşem bir blog. Birbirinden değerli yazarların araştırmalarını insanların hizmetine sundukları hazine niteliğinde bir blog sitesi.

gerçekbilim.com
gerçekbilim.com

Dünya genelinde baş döndürücü bir hızla gelişen ve değişen bilim ve teknoloji alanındaki yenilikleri, birilerinin sizin için anında yakalayıp tercüme edip, derleyip beğeninize sunması iyi olmaz mıydı? İşte bunu yapıyor gerçekbilim.com. Mutlaka takip edilmesi gereken bir blog.

hızlıadam.com

Satış stratejileri, pazarlama ve iletişim alanında harika yazılarıyla feyz alabileceğiniz bir blog hızlıadam.com.

Bu siteye her girişinizde çıkmakta zorlanacağınızı iddia ediyorum. Ufkunuzu açacak fikirler ve akıcı bir anlatımla bir nefeste okuyacağınız içerikleri beğeninize sunuyor.

miskinadam.com
hızlıadam.com

Üstelik az da olsa sıkılma ihtimalinize karşı miskinadam bağlantısıyla kafa dağıtma fırsatı da sunuyor.

kitapkurduanne.com

Bayılıyorum bu tarz bloglara. Bana çok samimi geliyor. neden mi ? Bir anne kendi çocuğu için faydalı olabilecek kitapları araştırarak bu konuda belli bir birikime ulaşıyor. Bu tecrübesini insanlarla paylaşmaya karar verip bu blogu açıyor. Herkesin böyle bir araştırmayı yapabilecek vakti veya yeteneği yok. Kitapkurduanne varken buna gerek te yok 🙂

En iyi blog siteleri-kitapkurduanne.com
kitapkurduanne.com

müzikmutfağı.com

“Türkiye’de müzik prodüksiyon ile alakalı güncelerin eksikliğini fark etmiş ve bilginin  her zaman paylaşılmaya muhtaç olduğunu düşündüğümüz için Müzik Mutfağı Blog‘u kurduk.” şeklinde özetlemiş admin.

müzikmutfağı.com-en iyi blog siteleri
müzikmutfağı.com

Yakın zamanda müzik alanında otorite olma yolunda. Son derece başarılı bir blog sitesi.

ondagordum.com

Zeki insanlar ve orjinal fikirler. Bazı insanlar zekidir ama bazıları farklı zekidir. Neden böyle saçmalıyorum. ondadagordum.com’u tıklayınca anlayacaksınız. Kimin aklına gelir böyle bir blog açmak. Böyle bir ihtiyaç olduğunu farketmek başlı başına bir başarı hikayesi.

ondagordum.com-en iyi blog siteleri
ondagordum.com

ondagordum.com filmlerde ve dizilerde gördüğünüz örneğin bir kıyafet veya bir otomobil ya da dikkat çeken başka bir objeyi kendi araştırması ve yorumunu katarak takipçilerinin merakını gideren içerikler sunuyor.Son derece başarılı bir blog.

sametegesoy.com

E-ticaret alanında kendini ıspatlamış, yetkin içerikler sunan gerçekten profesyönel bir blog. Deneyimlerini insanlara faydalı olmak adına takipçilerinin hizmetine sunuyor Samet EGESOY. Bu alana ilgi duyanların mutlaka takip etmeleri gerektiğini düşünüyorum.

sametegesoy.com
sametegesoy.com

sanatblog.com

Sanata dair her şey. İnternet ortamında görebileceğiniz en özel bloglardan biri. Bilgi paylaşıldıkça anlamlıdır düşüncesinin gerçek temsilcisi. Sanat adına kaliteli içerikler sunan blog, sayfalarında reklam yayınlamıyor.

sanatblog.com-en iyi blog siteleri
sanatblog.com

Serkanbolat.com

Kendi deyimiyle “İnovasyon yönetimi, pazarlama ve iş geliştirme konularında çalışan Avrupa Birliği ve Tübitak tarafından yürütülen destek programlarında danışman, uzman ve iş rehberi olarak görev alan” Serkan Bolat; farklı başarı hikayelerine yer verdiği bloguyla insanlara ilham vermeye devam ediyor. Takip etmekten keyif ve ilham alacağınız bir blog sitesi.

en iyi blog siteleri
serkanbolat.com

Spaksu.com

“Bilgi paylaştıkça büyür ve değer kazanır felsefesinden çıkarak, öğrendiğim, gördüğüm ve duyduğum şeyleri sizlerle paylaşmak ve bir kişiye bile olsa faydalı olmak için açtığım ve 2007’den bu zamana kadar açık olan Spaksu Blog’a hoşgeldiniz. Keyifli okumalar. ”

Yukarıdaki paragraf Safa PAKSU’ya ait. Teknoloji alanında bilgi ve deneyimlerini paylaşan yazar uzun yıllardan beri spaksu.com’u aktif bir şekilde kullanmakta.

spaksu.com-en iyi blog siteleri
spaksu.com

Teknoloji ve tasarım alanında spaksu.com’dan yararlanabilir, size blogu önerdiğim için bana teşekkür edersiniz:)

technologic.com

Teknoloji alanında içerikler sunan blog, en iyi blog sitelerinin bu alandaki en iddialı blogu diyebilirim. Sadece içerik paylaşmakla kalmayıp gündemi de takip eden ve takipçilerini teknoloji alanında sürekli güncel tutan bir blog. Takipçilerine çok şey katacağı kesin.

technologıc.com-en iyi blog siteleri
En iyi blog siteleri

yedikıta.com

Tarihle ilgilenenler için birbirinden güzel içerikler sunan yedikıta mutlaka takip edilmesi gereken bloglardan bir diğeri. Zengin içerikleri ile alanında yetkin olduğunu ilk bakışta hissettiren site, tarihin cezbedici sayfalarına çekmeyi başarıyor.

en iyi blog siteleri
yedikıta.com

Aynı isimdeki dergiyi de tanıtan ve pazarlayan site blogun ne kadar etkili kullanılabileceğine örnek teşkil ediyor.

wpmavi.com

Tabi ki wpmavi.com. En iyi blog siteleri konulu bir yazı varsa o yazıda wpmavi mutlaka vardır. wpmavi’nin bendeki yeri bambaşka. İnternet ortamında görebileceğiniz birçok blog sitesi varlığını wpmavi Burak ORAN’a borçludur.

Benim için de bundan altı ay önce blog açmak marsa seyahat etmek kadar uzak bir hayalken şu anda gayet güzel bir blogum varsa bunu başta sevgili Burak ORAN’a borçluyum.

Muhteşem yazılarıyla önce içinizde blog açacak heyecanı oluşturup ardından harika bir anlatımla bunu nasıl yapacağınızı gösteriyor.Takıldığınız konularda mail attığınızda kesinlikle geri dönüş sağlıyor.

wpmavi.com-en iyi blog siteleri
wpmavi.com

Mutlaka takip edilmesi gereken bir blog wpmavi. Blog yazmakla ilgili aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. En iyi blog siteleri şeklinde bir sıralama yapsak açık ara birinci bence.

En iyi Blog Siteleri, En Ünlü Blogerlar

Birbirinden farklı alanlarda içerikler sunan bahsettiğim blogları keyifle takip ediyorum. Umarım sizlere de faydalı olacak blog önerilerinde bulunmuşumdur. Bu yazıyı sürekli güncel tutarak kaliteli blogları eklemeye devam edeceğimi tekrar belirtmek istiyorum. Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle…

42 Comments

  1. Seslisuu Temmuz 16, 2019
  2. Sevinç Eylül 13, 2019
  3. yucebabauyandi Eylül 16, 2019
  4. Sena Ekim 2, 2019
    • yucebabauyandi Ekim 2, 2019
  5. altın fiyatları Kasım 25, 2019
  6. murat balta Aralık 8, 2019
  7. ingilizce eğitim seti Aralık 23, 2019
  8. Avukat Katibi Ocak 6, 2020
  9. ekransayfa blog Şubat 26, 2020
  10. SesliLord Mayıs 1, 2020
  11. evden eve nakliyat Mayıs 4, 2020
  12. samet Haziran 22, 2020
    • yucebabauyandi Haziran 22, 2020
  13. Seslidelice Ağustos 16, 2020
  14. Pekguzelsozler Ağustos 20, 2020
  15. Timur Demir Kasım 29, 2020
  16. Nejla Demirel Ocak 5, 2021
  17. gop halı yıkama Ocak 22, 2021
  18. SesliKat Haziran 17, 2021
  19. Tuncay Ağustos 27, 2021
  20. Toptan alçıpan fiyatları Aralık 22, 2021
  21. yupiy Şubat 18, 2022
  22. Esohbetde Mart 31, 2023
  23. Esohbetde Nisan 2, 2023
  24. Evden eve nakliyat firmaları Kasım 14, 2023

Join The Discussion